Produse premium pentru copii.

Pa-pa alaptatul la san, buna ziua hrana solida!

Când copii încep consumul de alimente solide, ei folosesc aceleasi tipuri de vesela, doar ca în dimensiuni mai mici. De la farfurii și boluri la ustensile și cesti, ea devine un decor special pentru copil si pentru tine. Din punct de vedere tehnic, copilul poate împărtăși unele tipuri de vesela pe care le utilizezi si tu, dar cina va fi un succes mai mare în cazul în care vei folosi instrumentele concepute special pentru maini lor mici, si nedeprinse inca cu farfuri si lingurite.

 

 Opțiunile de bază

Cand e timpul pentru a pune masa pentru membrii mai mici ai familiei, vei avea nevoie, probabil, una sau mai multe din fiecare dintre următoarele.

 Farfurii și boluri

Trebuie să fie concepute pentru a fi folosite usor. Cauta  farfurii care arata mai mult ca un castron, cu margini mai mari pentru a lua mancarea usor in lingura, ușoare și au o bază rezistentă. În mod ideal, ele vor veni, cu capace pentru incalzirea la  microunde,în condiții de siguranță.

 Cani

Începe sa obisnuiesti copilul cu o cana cu 2 manere, cu un capac, Urmeaza canile pentru sorbit, cu capac, cu guri de scurgere. În cele din urmă, copilul tau va putea folosi o cana, fara capac. Doar asigura-te că paharul este suficient de mic pentru a fi tinut cu mana.

 Linguri

Vei dori o lingura  lungă, din cauciuc moale, care este ideala pentru gura copilului. Cand bebelusul incepe sa doreasca să se hrănească, uita-te pentru linguri scurte, moi, care fac pune mâna ușor.

 Ustensile copil

La un moment dat, după ce copilul a însușit utilizarea lingurii, el va începe să pună mana pe ustensile, cum ar fi ale tale. Acum este momentul sa introduci ustensile specifice copilului: furculite de dimensiuni mici, linguri, si (eventual) cuțite. Cauta linguri generoase cu capete de metal și mânere moi


Caracteristici pe care sa le cauti

 Greu de spart

 Cine ar face un obiect de vesela pentru copii care se sparge? Crezi sau nu, acestea există, deci asigura-te că alegeți ceva care rezista până la abuz.

 Rezistente

 Aceasta cracteristica este pentru obiectele din care se bea. Încearca una înainte de a cumpăra mai multe, și asigura-te că își fac treaba bine. (Unele chiar au  caracteristica de a nu curge chiar daca stau pe orizontala.)

 Ușor de curățat

 Asigura-te că vasele sunt ușor de  curățat, la mașina de spălat vase sau doar  spalare manuala.

 Anti-alunecare

Cauta  farfurii, boluri și cani, care au o baza ce adera la suprafete(cauciuc, silicon), care le tin sa nu alunece. În cazul în care copilului tau îi place să arunce feluri de mâncare, uita-te pentru suport de aspirare puternic.