Produse premium pentru copii.

Politica retur

 

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ţi-ai dorit, Toy Hut iti recomanda sa îl returnezi pentru a fi schimbat sau pentru a-ţi primi banii înapoi.

Legislaţia romana permite cumpărătorilor returnarea produselor cumpărate în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii produsului (conform Ordonanţei 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă). Toy Hut  prelungeşte perioada de returnare la 15 de zile, pentru a putea sa va faceti o parere obiectiva despre produsele achizitionate

Condiţiile în care poţi returna produsele cumpărate prin intermediul website-ului www.toyhut.ro:

 1. Denunţarea unilaterală a contractului la distanţă, fără penalităţi sau fără invocarea unui motiv, în termen de 15 de zile de la data primirii produsului
 2. Schimbarea produselor atunci când acestea nu corespund cu nevoile tale.

În cazul în care comandati imbracaminte sauincaltaminte si mărimea comandată este nepotrivită pentru copilului tău, poţi returna produsul comandat:

 • pentru a fi schimbat cu cu altul din acelaşi model, la mărimea crespunzătoare;
 • pentru a fi schimbat cu un produs similar, în cazul indisponibilităţii mărimii dorite din produsul iniţial;
 • pentru rambursarea valorii produsului.

 

4 paşi pentru returnarea produselor:

1. Trimite un mail la comenzi@toyhut.ro , pentru a ne instinta in scris despre dorinta Dvs de a returna produsul/produsele, înainte de primirea returului,  pentru a uşura schimbul produsului sau rambursarea valorii acestuia. In lipsa acestui mail, returul nu va fi acceptat.

2. Ambalează produsul cu grijă –astfel încât să fie cât mai bine protejat în timpul returului

3. Aplică pe colet o etichetă care să conţină următoarele informaţii:

 • Expeditor: Nume Prenume
 • Adresa: Str. Nr. Oraş, Judet
 • Numarul tău de telefon
 • Destinatar: Toy Hut srl  – toyhut.ro
 • Adresa: strada Sfanta Vineri 24, Bucuresti, sector 3
 • Telefon : 0721 270 590

4. Trimite coletul.

Atenţie

În cazul în care au fost achiziţionate mai multe produse de acelaşi fel, nu se poate returna decât un singur produs desigilat, restul cantităţii este acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de către cumpărător.

Important

Produsele deja primite trebuie returnate în starea lor iniţială. Vă rugăm, dacă este posibil, să returnaţi produsele în ambalajul original. Dacă produsul returnat prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, certificate de garanţie lipsă şi nu ne permite re-comercializarea lui ca şi produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza produsul.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).

Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau dacă cumpărătorul a expediat produsul fără furnizarea tuturor informaţiilor necesare pentru a plăti rambursul, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.

Contravaloarea comenzii va fi înpoiată în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului.

Aceşti termeni sunt valabili doar pentru persoane fizice. Clienţii cu statut juridic nu au dreptul să denunţe unilateral contractul.


Pentru mai multe informaţii, vă rugăm consultaţi şi:

Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.