COMANDA LA

0721 270 590

Produse premium pentru copii.

Când hrănesti copilul, găsirea unei poziții confortabile poate fi o provocare. și sa tii copilul în brațe poate începe să se simtă ca un fel de proba de anduranță. O perna rotunda pentru hrănire care se potrivește în jurul taliei poate sprijini copilul la inaltimea corespunzătoare, ceea ce face munca ta mult mai ușoara și va salveaza de la a avea bratele amortite. Poziția este deosebit de importanta pentru mamele care alăptează, iar aceste perne permit să stabilesti cu ușurință cota perfecta pentru realizarea unei “prinderi” bune a sanului de catre copil factor cheie pentru o alaptare productiva și confortabila.

 

 

Opțiunile de bază

Există două stiluri de perne pentru alaptare, plus o opțiune minimalista care este utilizata ca si perna de zi cu zi.

 

Stilul potcoavă

Așa cum sugerează și numele, aceste perne sunt in formă de potcoavă și se potrivesc în jurul taliei, permițându-vă să va așezati pe o canapea sau scaun în timp ce alaptati.

 Stilul gogoasa

Stilul gogoașă sta in jurul taliei mult mai bine decat cea tip potcoavă și are o curea cu care se poate prinde la spate. Cureaua ține perna în loc, astfel încât vă puteți plimba cu ea, dar totuși vă permite să va si aplecati.

 Perna normala

Dacă într-adevăr nu doresti să adaugi încă un alt lucru ce nu este necesar printere multe altele , ai putea să folosesti perna normala. Aceasta nu va oferi o potrivire personalizată și susținerea pe care celelalte două opțiuni o au , dar poate fi folosita în alte scopuri.

 


Caracteristici pentru pe care sa le cauti

 

Capacitatea de a putea fi spalata la masina

 Pernele pentru alăptare  se murdăresc. Uita-te dupa o husă detașabilă, lavabilă și ia în considerare achizitionarea unei piese suplimentare pentru a nu astepta dupa cea care se afla in masina de spalat.

Dacă aveți gemeni sau multipli, cauta versiuni speciale create doar pentru tine.

 Buzunare de depozitare

Pentru a păstra lucrurile esențiale la îndemână, unele perne oferă spațiu de depozitare în formă de buzunare.

 

 O pernă pentru alimentare stil potcoavă se poate bucura de o a doua viață, atunci când copilul tau este pe cale de  a învăța să stea în picioare. Așa cum ti-ai încadra perna în jurul tau pentru a sprijini copilul, poti folosi perna în jurul spatelui copilului pentru a-i da un pic de sprijin suplimentar în faza de ridicare in picioare.