Produse premium pentru copii.

 Nimic nu vă poate da pace de spirit mai mult decât o monitorizare  buna a copilului in timp ce doarme. Momentul in care plange copilul Dumneavoastră, scanceste sau stranuta  va fi auzit si veti fi capabili să veniti  în ajutorul copiilor. . Și nu e vorba doar despre pace a mintii - este vorba despre a-ti oferi un pic de timp pentru tine. O monitorizare vă permite să va ocupati  de ziua voastra păstrând încă un ochi (sau cel puțin o ureche) pe copilul Dumneavoastră

 

Alegeri de baza

În timp ce caracteristicile și opțiunile variază foarte mult ca si  model, există două tipuri de bază pentru  monitorizarea  copiilor.

 Monitorizare audio

Acestea vă permit să ascultați, astfel încât veți ști momentul in care copilul tau se trezeste. Cele mai multe includ un afișaj vizual de sunet, care vă va alerta, chiar dacă ai dat  la minim pentru a mai auzi ceva .

 Monitorizare video

Cu un monitor video, nu trebuie să vă întrebati dacă copilul Dumneavoastră doarme sau nu. Un ecran mic video vă permite să priviti tot timpul la copilul tau la fel ca și cum ați sta langa el. . Aceste monitoare oferă, de asemenea, viziune de noapte, astfel încât nu sunteți niciodată în întuneric.

 


Indicatii generale

Monitoarele au un transmițător de bază pentru camera copilului si o unitate de primire semnal pentru mamă. În funcție de model, fie receptorul stă într-o singură locație, cum ar fi dormitorul tau, sau este portabil, astfel încât să puteți lua oriunde aveți nevoie. Evident, receptoarele portabile dau o mai mare flexibilitate. Monitoare sunt predispuse la interferențe, în special în zonele dens populate. Încercați un monitor mult mai puternic - un model de 900 MHz/2.4GHz este bun - și căutați o unitate cu mai multe canale. Singura modalitate in care puteți spune cu adevarat daca un system de monitorizare este bun, fără interferențe  este să-l încercați acasă.

 

Caracteristici pe care sa le cauti

 

Interfon

Sunetul vocii tale poate fi linistitor pentru un copil plângând, și, pe măsură ce copilul crește, un  interfon vă va permite să comunicati din camere diferite.

 Baterie reîncărcabilă sau adaptorul de rețea

Nu ramaneti fara baterii! Cauta sa achizitionezi  baterii reîncărcabile foarte bune si adaptoare AC.

 Semnalul de baterie epuizata

Acesta indică puterea scazuta a bateriei, astfel încât să puteți face incarcarea acesteia.

 Semnalul de iesire din aria de acoperire

Dacă v-ați departat  prea de receptor, o alertă audio va anunta imediat.

 Termostat

Ar  trebui să acorzi întotdeauna atenție la temperatura din camera  copilului, cu o  monitorizare care include o citire de temperature pe care o au unele modele de sisteme de monitorizare.

Plasati sub salteaua patutului  de copil, acești senzori semnaleaza o alarmă în cazul în care copilul nu se agită pentru o perioada mai lunga decat in mod normal.

  

Sfaturi de utilizare

Monitorizarea nu înlocuiesc supravegherea directa; Atentia crescuta în ceea ce privește îngrijirea părintească se aplică în continuare.

Nu fi surprinsa dacă auzi si alte voci (de multe ori vecini). Amintiți-vă, sa schimbati canalele entru a scapa de interferente. Pentru mai multa intimitate, puteti lua în considerare un monitor digital cu semnale codate.

Acesta este un gadget electric; păstrați-l departe de apă și urmați liniile directoare producătorului.