Produse premium pentru copii.

Livrare si plata

 

Termeni de livrare

  • Pretul transportului este de 25 de lei pentru achizitiile ce nu depasesc suma de 280 de lei. Pentru achizitiile ce depasesc suma de 280 de lei, transportul este gratuit, in conditiile in care livrarea este in Bucuresti si nu volumul nu depasesete 0,2 mc.
  • In cazul coletelor voluminoase, suma de plata pentru curierat va fi comunicata ulterior, si se va supune conditiilor contractului dintre Toy Hut srl si Cargus srl, adica clientul va plati pretul de partener Cargus(in speta unul mai mic, decat cel in care nu ar exista un contract de curierat).
  • livrarea se face prin firma de curierat rapid Cargus;
  • livrarea se face la adresa specificată de client,  în 48 de ore de la expedierea Comenzii şi poate ajunge la maxim 72 de ore pentru livrarea în zone rurale.

Termeni de plată

Există două modalităţi pentru a plăti produsele comandate:

1. Plata ramburs la primirea coletului

Plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului de către cumpărător. Se plăteşte doar valoarea comenzii şi nu implică alte costuri suplimentare.Atunci cand exista, plata curieratului se plateste separat catre agentul curierului.

2. Plata cu card bancar

După completarea formularului de comandă veţi fi direcţionaţi către site-ul procesatorului de carduri bancare MobilPay , unde va trebui să completaţi datele de pe cardul bancar. Datorită condiţiilor de securitate ale tranzacţiilor oferite, prin acest procesator se derulează o mare parte a  plăţilor on-line din România. Nu va trebui să platiţi nici un fel de comision suplimentar, veţi plăti doar valoarea comenzii. MobilPay va debita apoi vânzătorului suma plătită de cumpărător.

 

IMPORTANT

ToyHut nu are acces la datele dumneavoastră. Aceste date sunt folosite doar de către MobilPay o singură dată pentru procesarea plăţii comenzii dumneavoastră.

Securitatea datelor si a tranzactiilor dumneavostră este asigurată prin certificatul SSL prezent pe website-ul nostru, dar si prin instrumentele folosite de procesatorul de plăti online, MobilPay.