Produse premium pentru copii.

Ai crede că a face patul copilului tau ar fi  aproximativ la fel cum ti l-ai face si tie.

Dar există diferențe, de la lucrurile pe care le adăugați la lucrurile pe care nu le folositi.

 Probabil cea mai mare diferență este facuta de  ceea ce nu se va utiliza pe patul copilului. Nu există cearceafuri,  pături, perne . Si nu lasa ca paturica frumoasa ce se vinde impreuna cu patul sa vă inducă în eroare, ea ar trebui să fie folosita numai în scopuri decorative. Singurele lucruri de care are nevoie copilul Dvs. sunt enumerate mai jos. Altceva prezintă un risc de sufocare și SMSI și ar trebui să fie eliminate atunci cand copilul este în pat .

 Asta nu înseamnă că nu puteți decora patul un pic, și există tot felul de stiluri si culori de lenjerie pe care le puteti alege. Aceasta este o distracție, nu o decizie bazata pe presiune - și o șansă de a va  exprima abilitățile de bază in  decorare si bun gust!

 

 Alegerile tale de bază

 Un cearceaf pe masura

Un cearceaf pe masura este de fapt o necesitate pentru pătut. Cele mai multe saltele sunt într-o dimensiune standard,  si pentru ele gasesti lenjerie de pat, dar saltelele de specialitate au  nevoie depropriile lor lenjerii facute pe masuta. Unii producători oferă cearceafuri cu o banda elastica, care trece pe sub saltea pentru a le ține strâns în loc.

 Pad-urile rezistente la apa pentru slatele

Indiferent de alegerea saltelei, veți dori să adăugați un suport impermeabil saltelei sub cearceaf. Acesta va adauga un strat de umplutură confortabilă saltelei care are  deja încastrate în căptușeală un material rezistent la apa si va ajuta la protejarea saltelelor premium organice (care nu sunt căptușite) împotriva accidentelor din timpul noptii

 Materialele antialergenice

Toate saltele sunt predispuse la praf, și saltele pentru patul de copil nu fac excepție. Si din moment ce acarienii sunt cea mai mare cauza a alergiilor aeropurtate, un material antialergenic care merge peste saltea este o investiție bună. Majoritatea adulților nu doresc aceste asa-zise  huse antialergenice, deoarece acestea sunt greu de scos si pus pentru a fi spalate, dar cu o saltea pentru patul de copii, e un efort mic, insa bine meritat.

 Perne de protectie

Ele sunt mai mult decât doar decorative: ele oferă un strat căptușit care impiedica alunecarea copiilor prin barele de protective ale patului, de exemplu . În timp ce stilurile de  pătuțuri  și normele de securitate au evoluat și pernele de protectie

nu mai sunt o necesitate, unii părinți cred că patul nu arata destul de complet îmbrăcat fără una dintre aceste perne. Atunci când copilul dumneavoastră se poate trage în sus si ridica , va trebui să eliminați aceste perne de protectie astfel că nu se poate folosi pentru a iesi din pat.

 Fustitele pentru pat

Fustele pat de copil sunt pur decorative și complet opționale, deși ele pot fi mare de mare ajutor pentru a ascunde sub pat ceea ce ati depozitat. Fusta se potriveste atunci cand salteausa sta la o anumita inaltime  , asa ca atunci cand salteaua este la setarea cea mai inalta, fusta ar putea să nu acopere mai mult.

 

 Caracteristici pe care sa le cauti

 Montaj confortabil si pe masura

Pentru motive de siguranță, lenjeria și pernele de protectie trebuie sa se potriveasca perfect.

 Lavabil

 Asigurați-vă că totul poate fi spalat la masina, chiar și husele antialergenice și pad-urile.

 Sănătoasă

Bebelușii petrec 70 la suta din primul an  de viata dormind, asa ca trebuie sa echipezi patul  sănătos prin alegerile facute . Lenjeriile sunt de obicei tratate cu formaldehida, chiar si cvele pentru copii In  cazul în care pe  pachet scrie "OEKO-TEX certificate", textilele sunt fara formaldehida.

 

 Sfaturi de utilizare

 Dacă ai de gând să cheltui bani în plus pentru lenjeriile de pat fără substanțe chimice, antialergenice, sau organice, asigurați-vă că ați investit, de asemenea si într-un detergent pentru  rufe sensibile, fara chimicale astfel încât sa nu  adăugati substanțe chimice pe material.

Dacă utilizați husa antialergenica, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de îngrijire pentru a se asigura că menținerea mediului antialergenic. Cele mai multe huse antialergenice trebuie să fie spălate cu apă caldă și sa NU fie stoarse la masina,  la fiecare trei săptămâni.

Fa-ti o favoare mai multe seturi de lenjerii de pat. Accidentele se vor întâmpla, și vei intra in panica deoarece nu vei avea cu ce sa schimbi patutul copilului.