COMANDA LA

0721 270 590

Produse premium pentru copii.

Criteriile ToyHut

La Toyhut, ne facem temele, astfel încât să nu trebuiasca să le faci tu.

Alegem doar cele mai bune produse, pentru a filtra optiunile tale, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp la cumpărături si mai mult timp bucurându-te a fi parinte.

Pentru a începe , luăm în serios siguranța. Dacă există o reglementare, produsele noastre o îndeplinesc. Noi muncim din greu pentru a oferi, de asemenea, cele mai bune opțiuni de produse disponibile pentru a sprijini continua schimbare a filosofiilor parentale reflectate în standarde globale , prezente si viitoare. Nu în ultimul rând, facem cercetare prin discutii cu noii părinți pentru a afla ce este cu adevarat important pentru ei.

Pentru asta, am dezvoltat un set de criterii pe care le folosim, ca parte a procesului nostru de selecție riguros pentru a evalua fiecare produs. Aceste criterii depășeșc caracteristicile produsului și reflecta ceea ce este cel mai util pentru părinți, si cu cat un produs îndeplinește mai mult dintre acestea, cu atat cresc mai mult sansele sale de a deveni o alegere ToyHut. Sigur, procesul nostru de selectie este riguros. Dar e un lucru pe care puteți conta întotdeauna la ToyHut: dacă vindem, ne place, și suntem siguri că vă va placea si Dumneavoastra, de asemenea!

 

La Toy Hut, ne facem temele, astfel încât să nu trebuiasca să le faci tu. Alegem doar cele mai bune produse, pentru a filtra  optiunile tale, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp la cumpărături si mai mult timp bucurându-te  a fi parinte.

Pentru a începe , luăm în serios siguranța. Dacă există o reglementare, produsele noastre o îndeplinesc.

Ne straduim sa  oferim, de asemenea, cele mai bune opțiuni de produse disponibile pentru a sprijini continua schimare.

 

Noțiuni de bază:
Acestea sunt necesitățile de care  are nevoie orice parinte, cum ar fi bavetele de sters de curatat  sau sticlutele pentru alimentatie  copii, plus acele lucruri care fac  un pic mai simpla sarcina de parinte. Cele mai multe dintre ele sunt considerate produse de necesitate imediata.
În această categorie, cautam comoditatea si functionalitatea, mai presus de toate.

Multi-functional:
Cu totii dorim să obținem cat mai mult pentru banii pe care ii cheltuim, dar asta nu se traduce întotdeauna la cel mai mic pret. Uneori, aceasta înseamnă sa alegem un produs care sa intruneasca mai multe caracteristici la un loc,  pentru a nu cumpara mai multe produse în timp. Aceste produse durează mai mult și fac mai multe – si  cresc odata cu copilul tau, sau poate fi folosit pentru mai mult decat un singur scop -acela de a vă putea simți întotdeauna siguri că ați făcut o investiție buna.

Sănătos:
Scopul fiecarei mame este a avea un copil sănătos, iar sistemul de dezvoltare al copilului este mult mai senzitiv decat al adultilor. De aceea, noi lucrăm pentru a găsi produse care nu vor introduce toxine mai mult decat necesar, în casa ta. Uneori, acest lucru înseamnă că produsele organice evita pesticidele și substanțele chimice, dar includ lucruri, cum ar fi produse de curățare non-toxice fabricate din ingrediente pe bază de plante, sau materiale plastice fără toxine de genul BPA sau ftalați.

Inovativ:
Aceste produse sunt pur și simplu inteligente, indiferent dacă este un produs de generatie noua sau un produs mai vechi, au un design elegant, modern. Suntem mereu in cautare pentru cele mai recente inovații în ceea ce priveste cresterea copiilor – ce include produse interesante, noi, care se adaptează celor mai recente inovatii in  tehnologie, pentru a ajuta pe cei mai noi intrați în lumea parintilor.

 Calatoritul prietenos:
Dacă sunteți un părinte ce calatoreste mult, veți aprecia aceste produse care te ajuta și iti fac călătoria mai simpla și mai ușor de gestionat. Cautam lucrurile care sunt ușoare, pliabile, usor de ambalat, și suficient de rezistente pentru a satisfice  stilul tău de viață ceva mai intens.

 Economie de spațiu:
Să recunoaștem: bebelusii ocupa o mulțime spatiu intr-o cameră. Aceste elemente esențiale pentru economisirea spațiului  ajuta, asigurați-vă că există încă destul loc in camera, pentru toată lumea după ce copilul vine pe lume. Oricare ar fi motivul achizitiei, si anume ca au un volum mai mic, sau poate sunt usor de pus deoparte atunci când nu le utilizați, cu siguranta e si un motiv bun sa nu va cautati o casa mai mare.

 Responsabilizare:
Ce e bun pentru lumea este bun si pentru copiii noștri. Am pus un accent deosebit pe produse ecologice, produse "verzi", care sunt realizate cu materiale netoxice, reciclate și durabile. Ne plac, de asemenea, produse care ajuta comunitățile în care acestea sunt produse, sau care folosesc sprijinirii unor  cauze caritabile.