Produse premium pentru copii.

Imagineaza-ti tinuta copilului tau . Acum imaginea este acoperit în jeleu, salivă, mancare  sau suc de struguri. Nu mai este așa de drăgut, nu? O baveta poate salva ziua prin furnizarea de un strat suplimentar de protecție, și utilizarea consecventă, puteți scapa de  angoasa spalatului de rufe. Părinții gospodari pot achiziționa un dispozitiv de tăiere, care le permite să facă dintr-o  salopetă sau un  prosop, o baveta sau un servetel, scutec, ad-hoc…. Acestea sunt deosebit de utile pentru oamenii care doresc să călătorească cu mai puțin.Bavete sunt ieftine, așa că e tentant să cumpere o grămadă, dar asigurați-vă că vă place ceea ce cumparati si ca acestea se potrivesc (acestea ar trebui să fie confortabile, dar nu strânse tare in jurul gatului). Testeaza una sau două stiluri care creezi că merita achizitionate.

 

Există o gamă largă de bavete din care sa alegeti

 

Bavetele mici

Aceste bavete mici proteja pieptul de salivă și de picurarea din  sticla,  ocazional. Bavete mici sunt aproape întotdeauna făcute din pânză, deoarece acestea sunt purtate pe perioade mai lungi de timp, chiar dacă unele sunt impermeabile.

 Bavete standard

Acestea sunt cu Dvs de zi cu zi, bavete standard, care acopera bebelusul de la gat pana la burta in timpul mesei-o necesitate în această etapă nebuneasca de hranire.

 Bavetele stil camasa

Acestea oferă o acoperire generoasă pe tot trunchiul,chiar și mâneci. Unele stiluri se trag peste cap, în timp ce alțele se leaga la spate.

 Bavetele turnate din plastic

Aceste bavete robuste oferă o protecție excelentă pentru că raman la locul lor, și resping  lichidele. Un bonus mare al acestui stil este faptul că acestea pot fi clatite imediat, stergandu-le cu o carpa umeda.

 Bavete de unică folosință

Foarte bune pentru excursii sau atunci cand sunteti pe drum, acestea prezintă o opțiune care simplifică ambalarea și curățarea.

 

 

 Caracteristici pe care sa le cauti

 

Lavabilitate

Bavetele bune vor dura o lungă perioadă de timp. Cârpa ar trebui să fie lavabila la masina de spalat normal si nu la curatatorie! Și alte materiale ar trebui să fie ușor de sters.

Materiale

Bavetele din carpa sunt confortabile și lavabile la masina de spalat. Bavetele pentru sters sunt fabricate din materiale  lavabile la masina de spalat mașină, dar au un înveliș special, care le face mai ușor de curatat . Bavete din plastic  le puteti clati sunt mai durabile, dar nu sunt chiar aratoase ca una de carpa si poate fi si o problema de confort pentru bebelus.

 Buzunare colectoare

Unele bavete ofera un buzunar în partea de jos pentru a prinde produsele alimentare care ar putea ajunge altfel pe podea. Cauta buzunarele largi care stau deschise pe cont propriu (mai bune pentru a se umple mai bine cu ceea ce cade atunci cand copilul mananca).

 Ușor de prins

 Bavete se prind la  spatele gâtului copilului cu agrafe, legături, sau nod simplu. Oricare dintre acestea sunt alegeri bune, doar asigurați-vă că sta securizata atunci când copilul est ehranit si se dau jos usor atunci cand a incheiat de mancat.

 

 Accesorii

 Perne pentru pozitionare in timpul somnului

Ele pastreaza copilul în poziția recomandată, pe spate , ele sunt plasate lângă șolduri: Acestea nu dau voie copilului sa se rostogoleasca accidental, dar nu ar trebui să fie utilizate atunci cand el începe sa invete sa se rostogoleasca.

 Pături ușor de purtat

Așternuturile de pat pot provoca reprize periculoase si epuizante de respiratie, o posibilă cauză a SMSI(Sindromul Mortalitatii Subite Infantile). Aceste paturi pot fi purtate in siguranta, fiind foarte usoare si aerate pentru o respiratie usoara

 Facutul patului

 Odată ce aveți toate produsele, ce trebuie facut?

 Începeți cu husa alergenica ce se pune peste saltea. Urmează pad-ul  impermeabil, apoi cearceafurile, care  trebuie să se potrivească perfect.

 Dacă ați ales perne de protectie,ele trebuiesc instalate între saltea și marginea patutului, astfel încât doar două sau trei centimetri sunt iesite. Cu alte cuvinte, nu puneti pernele direct pe saltea asa cum se vede în cele mai multe magazine și fotografii de pătuțuri frumoase... Acest lucru nu numai că îmbunătățește fluxul de aer la nivel de copil, acesta minimizează, de asemenea, probabilitatea de a-si prinde manutele si piciorusele între perna de prtectie și saltea. Și asigurați-vă că perna este bine prinsa de patut, astfel încât să nu poată iesi de la locul ei.

 Pernele de protectie se  leaga pe barele patului de copil, asa ca e un pic mai complicat atunci cand patul are capete solide. Veți avea nevoie pentru a începe și a termina legături dvs. pe o parte feroviar de pat de copil. Mulți oameni care aleg acest stil de pat de copil sări doar barele de protectie.