COMANDA LA

0721 270 590

Produse premium pentru copii.

În mijlocul nopții, atunci când copilul adoarme mai greu, puține lucruri vor fi la fel de linistitoare pentru Dvs si copil decat ca o sesiune de balansoar. Mișcările ușoare va vor ajuta sa treceti de la lacrimi la somn în cel mai scurt timp

 Dar un balansoar va fi mai mult decat un system pentru adormit copii. Acesta va fi, de asemenea, de mare ajutor pentru mese din timpul noptii, și va deveni în cele din urmă un loc relaxant pentru spus povesti. Asta fiind spus, un balansoar nu este esențial, dar pentru cei cu bugetul și spațiul mai mare , este cu siguranta un produs frumos pe care il pot avea.

 

Caracteristici

 

Scaun generos.

Amintiți-vă, va trebui în cele din urmă ca scaunul sa se potriveasca atât pentru tine cat si pentru un copil în creștere, care va dori în continuare să-ti urce în poală pentru a se liniști sau pentru a-i citi.

Tetiera pentru odihna capului

Asigurați-vă că tetiera este confortabilă și suficient de mare pentru a va sprijini capul -ceva ce veti aprecia în timpul reprizelor de somn dintre mesele dese.

 Zona pentru odihna piciorului

În cazul în care scaunul nu are unul, un taburet ar putea fi o soluție, dar veți avea nevoie de el pentru a găsi o poziție confortabila pentru tine.

Ușor de curățat. Orice lucru care implică alăptearea si cresterea unui copil inseamna scurgeri de hrana si/sau scuipat, deci trebuie sa evitati materiale care nu pot fi curățate. Husele lavabile sunt, de asemenea, o opțiune populară.

 Stil de viata

 Balansoarele sunt produse caere ocupa spatial, deci trebuie neaparat sa masurati lucul inainte de a-l achizitiona.

 

Otoman sau taburet ?

Deși ar trebui să puteti sta confortabil cu picioarele pe pământ, acestea vă vor ajuta să găsiți o poziție și mai confortabilă pentru a atenua posibilele durerei de spate..

Punga sau sacul pentru accesprii. Ca un fel de "pastrator de diferite  chestii" , acest lucru vă ajută a ascunde lucruri suplimentare, o batisuta și poate chiar și o sticlă de apă sau revista pentru tine, lucruri care iti trebuiesc imediat si pentru care nu treebuie s ail trezesti pe cel mic pentru a le adduce

 

Accesorii

 Pad-uri pentru schimbare

Aceste mini saltele pentru schimbat sunt ceea ce copilul are nevoie în timpul schimbărilor. Cele de vinil au suprafata lavabila și sunt lavabile la masina, ambele sunt impermeabile. Unele sunt simple, plate, altele sunt curbate pentru a păstra un copil in siguranta, pe loc. Cele mai multe vin cu o centură de siguranță pentru un plus de siguranta.

Schimbarea husei pentru pad

Protejați salteluta de schimbat cu acest strat suplimentar. Husele de vin în tot felul de stiluri, culori, țesături. Doar asigurați-vă că sunt lavabile la masina pentru a fii pe deplin satisfacuta.